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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Café.
Data corrente:  24/01/2013
Data da última atualização:  24/01/2013
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  PAGIATTO, N. F.; IVAMOTO, S. T.; SERA, T.; KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; CHARMETANT, P.; LEROY, T.; DOMINGUES, D.; PEREIRA, L. F. P.
Afiliação:  NATÁLIA F. PAGIATTO, IAPAR/UEL; SUZANA T. IVAMOTO, IAPAR; TUMORU SERA, IAPAR; CÍNTIA S. G. KITZBERGER, IAPAR; MARIA B. S. SCHOLZ, IAPAR; PIERRE CHAMETANT, CIRAD/UMR/AGAP; THIERRY LEROY, CIRAD/UMR/AGAP; DOUGLAS DOMINGUES, IAPAR; LUIZ FILIPE PROTASIO PEREIRA, SAPC.
Título:  Evaluation of kahweol and cafestol levels in Ethiopian Coffea arabica L. accessions grown in Brazil.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012.
Páginas:  p. 217
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  As a consequence of their botanic characteristic and domestication process, the genetic diversity of cultivated Arabica coffee genotypes is extremely narrow. A higher phenotypic and molecular variability is observed in the Ethiopian coffee accessions making these genotypes a valuable resource for breeding. Lipids are an important component of coffee beverage flavor and aroma. Coffee oil is rich in diterpenes of the kaurane family, mainly cafestol (Caf) and kahweol (Kah), which have increasingly received attention due to their physiological effects in human health.
Thesagro:  Coffea Arábica.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Café (CNPCa)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPCa - SAPC788 - 1UPCRA - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  18/08/2014
Data da última atualização:  02/07/2019
Tipo da produção científica:  Capítulo em Livro Técnico-Científico
Autoria:  PINTO, J. M.; SHOCK, C. C.; FEIBERT, E. B. G.; SAUNDERS, L. D.
Afiliação:  JOSE MARIA PINTO, CPATSA; CLINTON C. SHOCK, Malheur Experiment Station, Oregon State University; ERIK B. G. FEIBERT, Malheur Experiment Station, Oregon State University; LAMONT D. SAUNDERS, Malheur Experiment Station, Oregon State University.
Título:  Onion response to phosphorus application strategies and in-season nutrient supplementation.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  In: SHOCK, C. C. (Ed.). Annual report 2013. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2014.
Páginas:  p. 47-56
Série:  (OSU. Special Report, Ext/CrS, 149).
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Germinating onion seed and new onion seedlings have difficulty obtaining adequate phosphorus (P) for ideal early growth. Low soil temperatures in Oregon and Idaho reduce soil P availability early in the growing season. In addition, soil fumigation to improve onion health can have negative effects, reducing mycorrhizal fungi which enhance nutrient absorption by onion roots. At-planting P fertilization could enhance early season growth. Nutrient supplementation through the drip irrigation system during the season could also result in yield enhancements. This trial tested P application at planting and nutrient supplementation during the season with two varieties and two plant populations.
Palavras-Chave:  Onion.
Thesagro:  Adubação; Allium Cepa; Cebola; Fósforo; Germinação; Irrigação; Irrigação por Gotejamento; Semente.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/199074/1/ONION-RESPONSE-TO-PHOSPHORUS-APPLICATION-STRATEGIES-AND-IN-SEASON-NUTRIENT-SUPPLEMENTATION.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA53205 - 1UPCPL - PP635.25S559a
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